12.11.2012

What did you wanna say?










Ylemmät kuvat Amista.

Pitäis tehä koulujuttuja as usual. Mulla on nyt joku kirjotusinspiraatio, ja ois ihan toivottavaa et kanavoisin sen vaikka siihen äikän aineistoaineeseen.. Enkussa ois romaani luettavana, mun enkuntaidoilla siinäki menee pieni ikuisuus.
    Haluisin jäädä kotiin lukemaan, kattomaan frendejä, kuuntelemaan rhcp:tä, syömään jätskiä ja selaamaan vanhoja valokuvia. Tai voisin siinä sivussa käydä lenkilläki ja nähdä jokirannan aina vähän eri aikaan illasta.
Koulu ei nappaa vieläkään, alkaa vähän pelottaa ku kohta alkaa jo kolmosjakso.. Mitä lukion jälkeen? Ootan sitä aika paljon jo. En haluu juuttua tähän samaan tylsyyteen!
    Mun yläkerrasta kuuluu epäilyttäviä ääniä. Tai ei niissä mitään epäilemistä oo mutta mieluummin olisin kuulematta niitä. Pitäiskö hakata mopilla kattoon vai mennä saman tien soittamaan ovikelloa ja sanomaan, että on se kiva että joillain on elämä mut voisitteko kuitenki säästää meiät muut asukkaat noilta yksityiskohdilta?
    No mut kohta on joulu! Sitä ennen töitä, toivottavasti ainakin. Vähän vaivannäköä koulun ja ihmissuhteiden eteen. Muistakaa viettää aikaa ystävien kanssa ja kuunnella hyvää musiikkia! Esimerkkinä toi alla oleva! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ethän kopioi kuviani, koska en itsekään ole niitä mistään kopioinut. Kiitos!

Lukijat