1.10.2012

Did you meet your fortune teller?





Red hot chili peppersiä kuunnellen, laiskotellen, yksin ollen, tiskaamatta jättäen ja hissaa lukien on kulunu viime päivät. Ja karkkia syöden, ihan hirveesti irttareita! Lukee pitäis edelleen, saksan kielioppi odottaa...

Hissaa lukiessa mä jotenki viisastuin, oikeesti. Tai sain tietää asioita jotka oon vaa sivuuttanu tähän asti. Kaikki Lähi-Idän kriisit, viime vuosikymmenet, nyt vasta tajusin ne. Joo, Afganistanissa on jotai sotajuttuja, nyt vasta valkeni mitä sotajuttuja. Ja luin guantanamosta ja abu ghraibista. Ja hämmennyin kuinka paljon tuhoo ihmiset pystyy tekee toisilleen. En pysty käsittää miten ihmiset voi kylmästi tappaa toisiaan henkisesti ja fyysisesti! Ja sitä epäinhimillistä kohteluu tapahtuu nyt ja koko ajan! Atlantin takana, Itä-Euroopassa. Maailma on kamala paikka.

Se on kamala vaikka irttarit sitä vähän piristäiski.


2 kommenttia:

  1. hihii mä oon tehny afganistanista esitelmän, ja sitten ope kysy multa että mitä talibanit on enkä tienny:D se on kuitenki aika oleellinen juttu... mut sulla on tosi hyviä kuvia ja en tajuu miten joku on noin hyvä kuvaaja!!

    VastaaPoista
  2. haha hyvä vallu :D voi kiitos!! :)

    VastaaPoista

Ethän kopioi kuviani, koska en itsekään ole niitä mistään kopioinut. Kiitos!

Lukijat